Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους αποστολής. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα οι τρόποι αποστολής είναι οι ακόλουθοι:

Αποστολή με Εταιρία Ταχυμεταφορών (Courier)

Το κατάστημα μας συνεργάζεται με τα Elta Courier. Το κόστος ανέρχεται στα 3€ για όλη την Ελλάδα. Σε αυτή τη περίπτωση ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής, όπου το κόστος της αντικαταβολής είναι επιπλέον 2€.

Στις παραγγελίες δύο τεμαχίων και άνω, η αποστολή είναι δωρεάν.

Παραλαβή απο το Φυσικό Κατάστημα

Οι παραλαβές από το κατάστημα θα πραγματοποιούνται τις ώρες και τις ημέρες που λειτουργεί η επιχείρηση χωρίς την επιπλέον επιβάρυνση των μεταφορικών. Mετά την παραγγελία σας, το προϊόν θα παραμείνει κρατημένο στο όνομα σας για τις επόμενες 3 εργάσιμες ημέρες, και έπειτα θα αποδεσμεύεται.

Χρόνος παράδοσης

  • Για παράδοση εντός Αττικής, σε μεγάλες πόλεις, επαρχία και νησιά 1-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Για δυσπρόσιτες περιοχές και απομακρυσμένα νησιά, 5-7 εργάσιμες ημέρες.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς.

Για Κύπρο

Οι αποστολές γίνονται μέσω της υπηρεσίας EMS των ΕΛΤΑ courier, η αποστολή γίνεται αεροπορικώς, και η παράδοση γίνεται μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες από την ημέρα της παραγγελίας.