Πως να διατηρήσετε τα γυαλιά σας σε καλή κατάσταση

Όλα τα χειροποίητα, κοκκάλινα γυαλιά μας φτιάχνονται απο acetate (οξική κυτταρίνη) αρίστης ποιότητας, ένα οργανικό υλικό που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ινών βαμβακιού και ξυλοπολτού.

Το μέγιστο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου υλικού, είναι πως όταν εκτεθεί σε πολύ υψηλή θερμοκρασία, μας δίνει τη δυνατότητα επανεπεξεργασίας και προσαρμογής του στη μορφή που εμείς επιθυμούμε. Συνεπώς, μπορούμε να προσαρμόσουμε το σχήμα του ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε προσώπου.

Το acetate είναι ένα υλικό γνωστό για την ανθεκτικότητά του στο χρόνο, καθώς καταφέρνει να παραμένει αναλλοίωτο μετά από οποιαδήποτε μεταχείριση.

Παρ’ όλα αυτά, ακολουθούν ορισμένα tips, τα οποία θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το αγαπημένο σας ζευγάρι σε άψογη κατάσταση!

1

Φροντίστε να αποθηκεύετε τα γυαλιά σας στην προστατευτική θήκη τους, ώστε να γνωρίζετε πάντα που βρίσκονται, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες να τα χάσετε.

Για την καθαριότητα των φακών σας χρησιμοποιήστε νερό, προσθέτοντας προαιρετικά σαπούνι πιάτων. Στη συνέχεια, σκουπίστε τα με το ειδικό πανάκι που συνοδεύει τα γυαλιά σας. Προστατέψτε τους φακούς σας για να σας προστατεύσουν κι αυτοί!

Ελέγχετε τακτικά τα γυαλιά σας για να βεβαιωθείτε ότι οι βίδες δεν είναι χαλαρές – σε περίπτωση που είναι, σφίξτε απαλά με ένα μικρό κατσαβίδι ή επισκεφτείτε το κατάστημα μας για να σας βοηθήσουμε.

2

Αποφύγετε να τοποθετείτε τα γυαλιά πάνω στο κεφάλι σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το άνοιγμα του σκελετού με την πάροδο του χρόνου και την απώλεια της σωστής εφαρμογής του. Παρ’ όλα αυτά, με μια επίσκεψη στο κατάστημα μας μπορούμε να επαναφέρουμε το σκελετό σας στην αρχική του μορφή άμεσα και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Μην αφήνετε τα γυαλιά σας εκτεθειμένα σε χώρους όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες, όπως για παράδειγμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους καλοκαιρινούς μήνες. Το acetate είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στην υψηλή θερμοκρασία και μπορεί να χρειαστεί η αναπροσαρμογή του.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, πως η αλλοίωσή τους αφορά την έκθεσή τους σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες για παρατεταμένο και μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι με την καθημερινή χρήση ακόμα και τους πιο ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.